Autor: Logistikauudised.ee • 3. veebruar 2020

Elektrilise Hyundai Kona tarneprobleemid saavad lahenduse

Seoses kiirelt kasvava nõudlusega nullheitega sõidukite järele kolmekordistab Hyundai Motor oma Kona Electricu kättesaadavust Euroopa klientidele. Alates 2020. aasta märtsist hakatakse Kona Electricut tootma ka Tšehhi tehases, samuti suurendatakse olemasolevat tarnet Ulsani tehasest Lõuna-Koreas.
Hyundai Kona Electric.
Foto: Hyundai

Balti riikides müüdavad Kona Electricud valmivad praegu ainult Koreas, uuendus peaks oluliselt lühendama auto tarneaegu. Alates 2018. aastal müüki tulemisest on Kona Electricu nõudlus olnud suur ning tootmisvõimsuse suurendamine on ainus lahendus selle nõudluse rahuldamiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077