Autor: Äripäev • 27. jaanuar 2020

Raha saamisega raskustes autopesula üritab investoreid meelitada dividendiga

Foto: Mündipesula
Jaanuari alguses kuni miljoni euro kaasamisest teatanud Mündipesula ei ole suuremat osa rahast veel investoritelt välja meelitanud, mistõttu üritab seda teha dividendiga.

Kui Mündipesula algne plaan oli Fundwise'i platvormi abiga kaasata investoritelt ligikaudu 200 000 kuni 1 miljon eurot, siis neli päeva enne rahakaasamisvooru lõppu on kokku saadud vaid veidi üle 36 000 euro.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077