Autor: Logistikauudised.ee • 21. jaanuar 2020

Tallinna ühistranspordijuhtide alampalk tõuseb 1292 euroni

Tallinna Linnatranspordi AS, Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühing ja Eesti Raudteelaste Ametiühing kirjutasid täna alla 2020. aasta kollektiivlepingule. Vastavalt lepingule tõuseb ühistranspordi sõidukijuhtide miinimumtöötasu ligi 6 protsenti, 1292 euroni.
Tallinna Linnatranspordi buss.
Foto: Andras Kralla

Lisaks sõidukijuhtide alampalgale lepiti uues kollektiivlepingus kokku ületundide tasustamine 1,6-kordse tunnitasuga, teise ja kolmanda haiguspäeva töötasu kompenseerimine 50 protsendi ulatuses, täiendkoolituste kulude katmine ning kogenud sõidukijuhtide tasu noorte juhtide väljaõpetamise eest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077