Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2020

Parimad tööandjad transpordi- ja logistikasektoris selgunud

Tööportaal ja värbamispartner CV Online viis 2019. aasta novembris-detsembris läbi traditsioonilise uuringu, millega selgitati välja töövõtjate eelistused tööandja valikul. Kokku andis oma panuse 2358 vastajat üle Eesti.
Esikohas polnud küsimust: kui 2018. aastal nimetas Tallink Gruppi parimaks tööandjaks 12% vastanutest, siis 2019 juba 28%.
Foto: Andras Kralla

Transpordi ja logistika sektoris on toimunud võrreldes eelmise uuringu tulemustega palju muutuseid ja esiviisikusse on ilmunud uued suurettevõtetest tegijad. Liidrikohale ja seejuures teistest kaugele ette on rebinud Tallink Grupp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077