Uudised
Ainult tellijale

Operaili konteinervedude maht kasvas mullu 46%

Kui 2018. aastal veeti raudteel konteinerites 52 428 TEU-d kaupu, siis eelmise aasta jooksul liikus mööda rööpaid 76 756 TEU-d kaupu, mis tähendab 46-protsendilist kasvu. Tonnides kasvas konteinervedude maht koguni 110%, ulatudes 636 tuhande tonnini.

Operaili konteinerrong.  Foto: Raul Mee, fotograaf

„Suurele konteinervedude kasvule on jõuliselt kaasa aidanud meie multimodaalsete vedude projekt, mis moodustas kogukasvust pea poole. Eelmise aastaga võrreldes tõime maanteelt raudteele 12 000 TEU-d rohkem kaupu,“ sõnas Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu. „Lisaks meie pingutustele andsid oma panuse ka kaubaveo kliendid ise, kes järjest rohkem hindavad meie loodussäästlikku ning liiklusohutut teenust.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Madismäe
  Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150