Autor: Logistikauudised.ee • 15. jaanuar 2020

SmartLynx liitus Avia Solutions Groupiga

Tšarterlendude ja ACMI teenuste pakkuja SmartLynx liitus detsembris Kesk- ja Ida-Euroopa suurima lennunduse valdusettevõttega Avia Solutions Group.
SmartLynxi lennuk Tallinna lennujaamas.
Foto: Raul Mee

Erinevaid lennundusega seotud ettevõtteid koondava Avia Solutions Groupiga liitumine oli laieneva SmartLynx Airlinesi jaoks loogiline samm tulevikuplaane silmas pidades, teatab SmartLynx pressiteate vahendusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077