Uudised
Ainult tellijale

airBaltic käivitab aprillist otselennu Riia - Jekaterinburg

airBaltic käivitab alates 1. aprillist 2020 uue otselennu Riia ja Venemaa linna Jekaterinburg vahel. Uus ühenduslend hakkab pakkuma Baltikumi elanikele reisimisvõimalust Uurali mägede ja Siberi piirkonda, Vene reisijatele aga ühenduslende läbi Baltikumi.

“Meil on väga hea meel lisada Jekaterinburg saabuva suvehooaja 14. otselennusuunaks. Igal aastal valivad rohkem kui pooled reisijad Venemaalt Riia lennujaama oma transfeerlennu ühenduseks. Käivitades uue otselennu, avame täiendava lennuvärava Venemaa ja Euroopa vahel,” ütles airBaltic’u juhatuse esimees Martin Gauss.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150