Autor: Anu Jõgi • 14. jaanuar 2020

Lennuhäbi kahandas Rootsis reisijate arvu

Arlanda lennujaam Stockholmis.
Foto: Rivo Sarapik
Euroopas harva nähtusena kahanes Rootsi lennureisijate arv eelmisel aastal 4 protsenti, selle ühe põhjusena toob BBC ära rootsikeelse sõna flygskam ehk lennuhäbi.

Eelmisel aastal reisis Rootsi 10 suurema lennujaama kaudu üle 40 miljoni inimese, aastal 2018 oli reisijanumbriks 42 miljonit, kirjutab BBC. Veelgi rohkem kahanes reisijate arv riigi siseliinidel, koguni 9 protsenti, selgub Rootsi 10 suurema lennujaama tööd korraldava riigifirma Swedavia andmetest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077