Autor: Logistikauudised.ee • 8. jaanuar 2020

Skinest Rail nõuab Leedult üle 60 miljoni euro

Oleg Ossinovskile kuuluv raudteeteenuste ettevõtete grupp Skinest Rail suurendab oma kahjunõuet Leedu riigile 62 miljonile eurole, kui Leedu valitsusega ei õnnestu kokkuleppele jõuda.
Oleg Ossinovski Äriplaani konverentsil.
Foto: Raul Mee

Kui kuue kuu jooksul valitsusega kokkulepet ei saavutata, plaanib Skinest Rail viia Leedu riigi oma tütarettevõtete Vitras-S ja Skinest Baltija õiguste rikkumise eest rahvusvahelisse vahekohtusse, kirjutas Baltic Course.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077