Autor: Logistikauudised.ee • 7. jaanuar 2020

SAS sõlmis uute lennukite hoolduslepingu Magnetic MROga

Uus leping SASiga toob lähima kolme aasta jooksul Magnetic MRO Tallinna angaaridesse baashooldusesse 56 uut A320-NEO lennukit, teatas ettevõte.
56 SASi A320-NEO lennukit hakkavad hoolduses käima Tallinnas.
Foto: SAS

Lennukite täishooldusteenuseid pakkuv ettevõte Magnetic MRO AS pikendas baashooldustööde koostöölepingut Skandinaavia suurima lennukompaniiga Scandinavian Airlines (SAS), mille raames teostatakse Tallinna angaarides SAS uute A320-NEO tüüpi lennukitele baashooldust. Leping hõlmab 56 lennuki baashooldust ja kehtib aastani 2023.

„SAS-i A320-NEO lennukipark on uhiuus ja tuli just välja Airbusi tehasest ning tähendab meie spetsialistidest koosneva meeskonna jaoks veel ühte olulist ja suurt sammu edasi uute põlvkonna lennukite hoolduse suunas. See on äärmiselt suur privileeg, et nii võimas lennufirma nagu SAS valis Magnetic MRO oma uute lennukite baashoolduse partneriks, kuna need A320-NEO lennukid on järgmise paarikümne aasta jooksul SAS-i kitsarinnaliste lennukipargi olulisem osa klientide turvalisel lennutamisel,“ lausub Sergei Shkolnik, Magnetic MRO baashooldusdirektor.

Tema sõnul on selle lepinguga hõlmatud töö ulatus tehniliselt väga nõudlik, kuid samaväärselt äärmiselt huvitav, võttes arvesse, et Magnetic MROle on võimalus uue lennukipargiga töötada pikema aja jooksul. „See võimaldab prognoosida hooldusvajadusi ja avab ka meie spetsialistidele uue perspektiivi edasi areneda koos uut tüüpi lennukitega,“ lisas Sergei Shkolnik.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077