Autor: Logistikauudised.ee • 21. november 2019

Eckerö Line katkestas streigi tõttu kaubaveod

Eckerö Line teatas täna, et kui Soome Meremeeste Liit alustab neljapäeval 21. novembril toetusstreigiga, peatatakse Muuga sadamast kaubaga sõidukite ja veokite ülevedu, samuti ei tee Helsingi-Tallinna suunal kaubavedusid MS Finlandia.

Toetusstreik mõjutab Eckerö Line'i kaubalaeva MS Finbo Cargo liiklust marsruudil Muuga-Vuosaari. 21.- 22.11.2019 jääb MS Finbo Cargo Vuosaari sadamasse ning nendel päevadel laev sadamast ei välju. Autoga reisijad, kellel on tehtud broneering MS Finbo Cargo nendele väljumisele, võetakse ühendust ning nende reis tõstetakse üle MS Finlandiale või muudetakse reisikuupäeva.

Tallinna-Helsingi liinil sõitev MS Finlandia jätkab tavapärast reisijateveo liiklust võttes peale nii autoga kui ilma autota reisijaid. Küll aga ei teosta ka MS Finlandia streigi tõttu kaubavedusid Helsingi-Tallinn suunal alates 21. novembri kella 9-st. Tallinna-Helsingi suunal võtab MS Finlandia jätkuvalt peale cargo reisijaid.

Streigi võimaliku laienemise korral teeb MS Finlandia viimase streigieelse väljumise 25.11. kell 6. Seejärel jääb laev Soomes sadamasse.

Soome Meremeeste Liit teatas sel nädalal, et juhul kui Soome postitöötajate streigi osapooled kokkuleppele ei jõua, alustatakse neljapäeval 21. novembril toetusstreigiga. Hetkeseisuga ei paista osapooli rahuldavaid kokkuleppeid tulevat.

Lisainfot leiab Eckerö Line´i kodulehelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077