Autor: Logistikauudised.ee • 12. november 2019

Autode valik lühirenditurul laieneb hoogsalt

Amserv andis lühirenditeenust pakkuvale CityBeele üle 15 Toyota Corolla hübriidautot, mis on ettevõtte esimesed automaatkäigukastiga sõidukid siinsel turul. Samad hübriidautod tõi äsja turule ka CityBee konkurent, ELMO Rent, kes plaanib samuti oma autoparki jõudsalt laiendada.
CityBee soetas 15 automaatkäigukastiga hübriidset Toyota Corollat, ELMO Rendi autopargis on neid juba seitse ning neid ostetakse veelgi juurde.
Foto: Amserv

Sõiduautode kiirrendi teenust pakkuva Citybee masinapargi juhi Patrick Valgi sõnul on uute Toyotade näol tegemist esimeste automaatkäigukastiga lühirendiks mõeldud sõiduautodega. Äsja alustanud 135 Fiat 500 väikeautot on kõik manuaalkäigukastiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077