Autor: Logistikauudised.ee • 30. oktoober 2019

Ligi 500 Hiinast Eestisse saadetud pakki eksles pool aastat mööda maailma

"Esmaspäeval jõudis meie sorteerimiskeskusesse postikonteiner Hiina saadetistega, mis on teele pandud kevadel. Saadetised jõuavad lähipäevadel saajateni!" teatas Omniva sotsiaalmeedia vahendusel.
Foto: Kuvatõmmis

Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv ütles Delfile, et põhjus, miks saadetised nõnda kaua teel olid ning rahvusvahelises tarneahelas ekslesid pole teada. Kaivu sõnutsi oli saadetisi konteineris kokku ligi 500.

Postikonteiner saabus Kaivu sõnul Eestisse postikonteiner Kolumbiast. "Kus saadetised vahepeal liikunud on, pole samuti teada, kuna tegemist pole registreeritud saadetistega. Saadetiste teele panemise aja ning päritolu (Hiina) tuvastasime pakkide aadresskaartidelt ning postitemplitelt," rääkis ta.

Loe pikemalt Delfist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077