Autor: Logistikauudised.ee • 21. oktoober 2019

Maanteeamet lisas Kuressaare lennuhankesse lennuki vanuse tingimuse

Maanteeamet lisas majandus- ja taristuminister Taavi Aasa soovitusel Tallinna-Kuressaare lennuliini hankesse kvaliteeditingimusena lennuki maksimumvanuse, kirjutab ERR.
Tänu uuele hanketimgimusele võib uue vedaja leidmine pisut edasi lükkuda.
Foto: Postimees/Scanpix

Aas tegi maanteeametile niisuguse ettepaneku oktoobri alguses peale seda, kui Saaremaa vallavanem Madis Kallas oli Aasale saatnud kirja, kus märkis, et vallavalitsuse järgi peaks lennuliini hanke tingimustes sätestama lennuki vanuse kriteeriumi, kuna üle 20 aasta vanuste lennukitega polevat lennuühenduses olulist kvaliteedihüpet võimalik saavutada.

Minister Aas nõustus saarlastega ning märkis, et uuem lennuk võimaldab paremini kinni pidada lennugraafikust, on ilmastikukindlam ja reisijatele mugavam. "Nagu nägime rongide ja laevadega, siis kvaliteetsem teenus kasvatab ka reisijate hulka," ütles Aas ERR-ile oktoobri alguses.

Pakkumuste esitamise uus tähtaeg on 20. detsember.

Loe pikemalt ERR-st.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077