Autor: Logistikauudised.ee • 23. september 2019

Saksa kiirteel vedelenud autoratas lõhkus Eesti väikebussi

PZU Kindlustus (PZU) maksis augustis klientidele ligi 2,8 miljonit eurot kahjuhüvitisi, üheks kurioossemaks juhtumiks oli Saksamaal toimunud liiklusõnnetus, millega kaasnes üle 10 000 euro suurune kahju.

„August oli küll rahulikum kuu eriti sõidukikindlustuse vallas, mille kahjude maht vähenes aastaarvestuses kuus protsenti, kuid siiski mahtus augustisse üks erakordne kahju Saksamaal toimunud õnnetuse tõttu. Eesti väikebuss sõitis otsa Saksa kiirteel vedelenud autorattale – inimesed pääsesid õnnetusest ehmatusega, kuid sõiduk vajas põhjalikku remonti ning materiaalne kahju oli üle 10 000 euro,“ ütles PZU sõidukikahjude grupijuht Jaanus Tanne.

Tanne sõnul kattis kahju kaskokindlustus ja kohustuslikust liikluskindlustuse poliisist ei oleks siin paraku abi olnud, kuna süüdlast, ehk kadunud ratta omanikku ei õnnestunud tuvastada.

Tänavu on PZU makstud kahjuhüvitised kasvanud kuus protsenti, kokku ligi 21,1 miljoni euroni.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077