Autor: Logistikauudised.ee • 23. september 2019

Lennujaama tee on liiklusele taasavatud

23. septembril taasavati liiklusele rekonstrueeritud Lennujaama tee lõigus Tartu maanteest kuni Lennujaama tee 7 sissepääsuteeni. Tööde käigus rajati Ülemiste hotelli poolsele küljele ka kolme meetri laiune asfaltkattega kergliiklustee, mis ühendab lennujaama poole suunduva kergliiklustee Tartu maantee äärsega.
Lennujaama tee enne remonti.
Autor: TAIRO LUTTER, Postimees/Scanpix

„Laiendustööde käigus rekonstrueeriti ka tee all paiknevad vee- ja kanalisatsioonitrassid, parendati sajuvee ärajuhtimisvõimalusi ning rajati LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus,“ ütles Tallinna Keskkonna ja Kommunaalameti valdkonna abilinnapea Kalle Klandorf.

„Ühtlasi rajati täiendav vasakpöörderida Lennujaama teelt Tartu maanteele ja Ülemiste hotelli poolsele küljele lisandus bussipeatus.“

Sõiduridade laius rekonstrueeritud lõigul on 3,25 meetrit, ühistranspordipeatuse tasku laius kolm meetrit. Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel teostas ehitustöid RTS Infraehitus OÜ. Töö lepinguline maksumus on ca üks miljon eurot.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077