Autor: Logistikauudised.ee • 18. september 2019

Eesti idufirma esitles Amsterdamis uut ostujuhtimise programmi

Amsterdamis alanud konverentsil Digital Procurement World esitleti Eestis arendatud uudset ostujuhtimise tarkvara ProcurementFlow.com, mis võimaldab ettevõtetel digitaliseerida kogu ostu- ja hankeprotsessi.
ProcurementFlow.com tegevjuht Tarmo Saidla ning kaasasutaja Marius Arras Digital Procurement World konverentsi avapäeval.
Foto: Erakogu

ProcurementFlow.com tegevjuhi ja kaasasutaja Tarmo Saidla sõnul on ostufunktsiooni tähtsus täna aina suurenev. "Ostu on nähtud seni pigem kui kulu, sest tüüpiline ettevõte kulutab kaupade ja teenuste ostule kuni 50% käibest. Läbi aegade on peamine kasumi suurendaja müügimeeskond, kuid täna nähakse selles aina enam ostuprotsessi," ütles Saidla.

„Oma kogemuse põhjal võin öelda, et ostul on väga suur roll ettevõtte kasumlikkusele ning ProcurementFlow.com on tarkvara, mis võimaldab ostuefekti saavutada ning kaasata tarnijaid uute toodete arendusse. Ostuosakonna töös on peamine ajakulu kommunikatsioon eri osapoolte vahel ning informatsiooni otsimine. ProcurementFlow.com võimaldab hallata kommunikatsiooni ühest kohast nii ostuvajaduse esitaja kui erinevate tarnijatega.“

Loe lisaks
Usaldusväärse tarnija leidmine nõuab tõsist eeltööd

„Kui müügijuhtimise jaoks on CRM, siis ostuprotsessi juhtimise jaoks sedalaadi lihtne tarkvara seni puudus. Võib ka öelda, et oleme Pipedrive ostuprotsessi jaoks. ProcurementFlow.com on pilvepõhine tarkvara, mis võimaldab lühikese ajaga muuta ostuosakonna töö nauditavaks ning oluliselt efektiivsemaks,“ selgitas ProcurementFlow.com kaasasutaja Marius Arras.

Eesti iduettevõte ProcurementFlow.com asutajad on Tarmo Saidla, kes varem töötas ABB grupi ostu- ja tarneahela eksperdina ja Marius Arras, kes on kogenud IT-äriarenduse ekspert ning Eesti IT-firmad Neurisium.com ning Stagnationlab.com.

TASUB TEADA

TULEKUL

15. Ostujuhtimise Aastakonverents

Toimub: 16. oktoobril Tallink Spa @ Conference hotellis.

Soodushinnaga registreerimine kuni 23. septembrini!

Konverents keskendub võtmetarnijatele ja ostustrateegiale.

Programmiga saab lähemalt tutvuda SIIN!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077