Autor: Logistikauudised.ee • 28. august 2019

Bolt laiendas piirkonda, kuhu saab toitu tellida

Bolt käivitas eelmisel nädalal Tallinnas teenuse Bolt Food, millega saab mobiilirakenduse abil restoranidest toitu tellida. Esimestel päevadel on huvi teenuse vastu olnud väga suur, mistõttu laiendas ettevõte piirkonda, kuhu Bolt Food rakenduse abil Tallinnas toitu tellida saab.

„Teenuse käivitamine on läinud suurepäraselt, tagasiside kasutajatelt on olnud positiivne ning pidevalt tuntakse huvi, millal toidu tellimise võimalus uutesse Tallinna piirkondadesse laieneb,“ kommenteeris Bolti tootejuht Jevgeni Kabanov sammu juba teenuse testimisfaasis ala laiendada. Tallinn on esimene linn, kus ettevõte teenust testib. Tänavu on kavas tegevust alustada ka Lätis, Leedus ja Lõuna-Aafrikas ning hiljem teistes Euroopa ja Aafrika linnades.

Hetkel on võimalik toitu tellida ligi sajast Tallinna kesklinnas asuvast restoranist, uusi söögikohti lisandub rakendusse pidevalt. Esialgu on toidu kohaletoomine Bolt Food rakenduse abil tasuta, kliendil tuleb maksta ainult tellitud toidu eest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077