Autor: Logistikauudised.ee • 15. august 2019

Rongisõitude arv on jätkuvalt tõusuteel

Elroni rongidega tehti juulis 664 000 rongisõitu, reisijate arv kasvas 9%. Kõige enam on rongisõidu populaarsus kasvanud Viljandi, Tartu ja Narva ekspressliinidel.
Kui rongisõitjate arv samas tempos kasvab, ei ole Elronil rongipargi laiendamisest enam mingit pääsu.
Foto: Raul_Mee

„Eelmise aastaga võrreldes tehti nüüd juulis üle 50 000 sõidu enam, kokku sõideti meie rongidega 664 000 korral. Seejuures on reisijate arv kasvanud enamikul liinidel,“ tõi esile Elroni müügi-ja arendusjuht Ronnie Kongo.

„Tulemusega saab eriti rahul olla selles valguses, et käimas on üksjagu raudtee remonte, mis põhjustavad klientidele tihti ebamugavust. Samas on tegemist vajalike töödega, mis aitavad tulevikus teenust veelgi parandada Oleme tänulikud kõigile, kes on teinud valiku keskkonnasäästliku ja turvalise rongiliikluse kasuks.“

Enim sõite tehti Tallinna-Paldiski (106 000), Tallinna-Tartu (98 000) ja Tallinna-Riisipere (95 000) liinidel.

Elroni piletitulu oli juulis 1 609 000 eurot, 13% rohkem kui möödunud aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077