Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

N.R. Energy soetas 1,2 miljoni eest uusi kütuseveokeid

Uued kütuseveokid
Foto: N.R. Energy
Soojatootja N.R. Energy soetas kokku ligi 1,2 miljoni euro eest 5 uut tsisternhaagisega veokit Volvo FH, mida on kavas hakata kasutama naftabituumeni transpordiks.

N.R. Energy sai uued, Euro6 emissioonistandardile vastavad Volvo FH veokid kätte eelmisel nädalal. Ühe ostetud auto hind koos haagisega on ligi 230 000 eurot. Sõidukid müüs Volvo Truck Center Jõhvi ja tehingut rahastas UniCredit liising. Sõidukite haagised on valmistanud Euroopa suurim eriotstarbeliste tsisternveokite tootja Feldbinder.

N.R. Energy juhataja Ahto Tisleri sõnul hakkab firma uusi veokeid kasutama teedeehituses asfalti toomiseks ja pindamistöödel vajamineva bituumeni veoks. Masinad hakkavad sõitma peamiselt Valgamaal Tsirguliinas asuva bituumeniterminali ja Leedus ning Poolas asuvate tarnijate vahet. Kokku kasutab N.R. Energy nüüd 14 tsisternautot.

„Kuna meie sõidukitega jõuab Eestisse märkimisväärne osa siin teedeehitusel ja pindamistöödel kasutavast bituumenist, siis koguneb igal aastal päris palju kilomeetreid. Valisime Volvo veokid, kuna need on töökindlad, ökonoomsed, keskkonnasõbralikud ning veokijuhile mugavad ja turvalised. Lähitulevikus on kavas osta veel 6 kaasaegset tsisternautot,“ lausus Ahto Tisler.

1997. aastal asutatud ja täielikult Eesti erakapitalil põhinev N.R. Energy varustab soojusenergiaga 23 kaugkütte võrgupiirkonda üle Eesti ja müüb soojusenergiat rohkem kui 30 mehitamata kaug- ja lokaalkatlamajast. Ettevõte on tegev ka Eesti bituumeniturul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077