Autor: Logistikauudised.ee • 15. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanglaametnikud peatasid purjus juhiga veoki

Tartu vanglateenistuse ametnikud peatasid möödunud nädalal Järvamaal Tallinna-Tartu maanteel vingerdanud veoauto Scania, mille juhil tuvastati hiljem kriminaalne joove, kirjutab Järva Teataja.
Foto: Justiitsministeerium.

Eelmisel nädalal Järvamaal mööda Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed liikunud Tartu vanglateenistuse autos sõitnud ametnikud märkasid teel liikumas kahtlase sõidustiiliga veoautot Scania, mis vingerdas ja kaldus vahepeal vastassuunavööndisse.

Ametnikud pidasid seepeale auto kinni. Selgus tõsiasi, et autot juhtinud 48-aastane mees oli kriminaalses joobes, ta toimetati politseijaoskonda ja peeti kahtlustatavana kinni.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu meenutas, et see oli viimasel ajal juba teine kord, kui Järvamaal alkoholijoobes veoautojuht tabati. "On absoluutselt lubamatu, et rooli istutakse ebakaines olekus," rõhutas ta.

Loe pikemalt Järva Teatajast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077