Autorid: Äripäev, Logistikauudised.ee • 3. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordica juht lahkub ametist

Nordica juht Hannes Saarpuu on otsustanud ettevõttest lahkuda.
Foto: Liis Treimann
Mullu juulis Nordicas ajutise tegevjuhi kohale asunud Hannes Saarpuu on pärast üheksat kuud otsustanud lennufirmas ameti maha panna. Nõukogule teatas Saarpuu oma otsusest möödunud neljapäeval, lubades ametisse jääda mai keskpaigani, kuni ettevõttele leitakse uus juht, kirjutab Ärileht.

"See oli algusest peale nii planeeritud ja kokku lepitud," ütles Saarpuu.

Pikemalt saab lugeda Ärilehest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077