Autor: Logistikauudised.ee • 31. detsember 2018

Taxify hoiatab aastavahetusel kõrgemate hindade eest

Taxify tellimused aastavahetuse ööl.
Foto: Taxify
Aastavahetus on sõidujagajatele kõige magusam tööaeg, mil inimesi liigub tavapärasest kordades rohkem. Taxify kasutab sellest aastast kõrge nõudluse puhul hinnakordajaid, et rohkem juhte sõitma meelitada.

Taxify esindaja Aleksei Kolesnikovi sõnul liigeldakse südaöö eel ühistranspordiga, kuid seejärel toimub murrang ning nõudlus taksode järele kasvab hüppeliselt.

“Kõige aktiivsemalt tehakse aastavahetusel sõite uue aasta esimestel tundidel, vahemikus kella ühest viieni. Sel ajal tõuseb tellimuste arv tavapärase nädalavahetusega võrreldes kuni kümme korda. Rahulikumaks muutub olukord alles pärast kella kuut hommikul,“ rääkis ta.

Selleks, et võimalikult suur hulk juhte oleks valmis aastavahetusel autorooli istuma, kaasnevad kõrge nõudlusega vastavad hinnakordajad. Ehk ka Taxify sõidu hind võib tipptundidel kasvada kordades. Klient saab sisestada sihtkoha ja näeb täpset sõiduhinda enne tellimuse kinnitamist.

“Meie eesmärk on tagada, et inimesed ei peaks tunde autot ootama, vaid jõuaks turvaliselt koju siis, kui nad soovivad. Seetõttu peame ka juhte tööd tegema motiveerima, teisiti me nõudluse kasvu teenindada ei suuda,” ütles Kolesnikov.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077