Autor: Logistikauudised.ee • 28. november 2018

Balti riikides saab tasuda teemaksu läbi uue rakenduse

Teemaksu saab tasuda kõigis kolmes Balti riigis ka nutitelefoni kaudu.
Autor: Trucksfoto
DKV hakkas pakkuma Eesti, Läti ja Leedu klientidele veebipõhist teemaksu tasumise võimalust kõikides Balti riikides.

Uuendust saavad kasutada kliendid Eestis, Lätis ja Leedus läbi DKV veebilehe või A-Toll rakenduse. Teemaksu saab tasuda nutitelefoniga läbi DKV või PostPay keskkonna, kust väljastatakse ühtlasi ka tehingute tšekid ja dokumendid.

Sularahavabade tehingute kontroll toimub teemaksu punktides digitaalselt - kontroll põhineb sõiduki numbrimärgil. Eestis ja Lätis peavad teemaksu tasuma kõik sõidukid, mille kogukaal on üle 3,5 tonni. Leedus peavad teemaksu tasuma kõik tarbesõidukid, veokid ning bussid.

Saamaks ligipääsu A-toll portaalile, peavad DKV kliendid end ettevõtte veebilehel registreerima. Sama kontot saab kasutada üks kuni mitu juhti, kuid soovi korral saab rakendusele lisada piiratud ligipääsu.

Teenuse eest saab rakenduses tasuda kord päevas, nädalas, kuus, kvartalis või aastas. Läbi veebiportaali A-Toll saab kasutaja teemaksu ja makse staatusega end kursis hoida. Kui süsteemi lisatud ettemakse hakkab lõppema, siis annab süsteem kasutajale sellest aegsasti märku.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077