Autor: Logistikauudised.ee • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva kolis uude logistikakeskusesse

Omniva uus logistikakeskus.
Foto: Riini Saluri, Omniva personalijuht
Omniva kolis eelmisel nädalavahetusel oma pakisorteerimise uude logistikakeskusse, kus algasid uue liini häälestustööd. Need omakorda võivad tekitada kõrvalekaldeid pakkide tavapärasel liikumisel.

Omniva andis oma klientidele teada, et seoses kolimisega tegeletakse käesoleval ja järgmisel nädalal (5.-18. novembrini) uue sorteerimisliini käivitamise ja häälestamisega, mille tõttu esineb tavapärases pakkide liikumises ja protsesside kiiruses kõrvalekaldeid.

Omniva palub oma klientidelt kannatlikku meelt ja mõistvat suhtumist – muudatused on ette võetud selleks, et pakkuda edaspidi kiiret ja uue kvaliteediga teenust.

Lisaks suuremale võimekusele toob uus keskus olulised võidud ka efektiivsuses. Omniva praeguses Pallasti tänava sorteerimiskeskuses puutub kaup inimesega kokku 8 korral, uues keskuses 1–2 korda. Liinil on 400 erinevat kogujat, mida on võrreldes praeguse liiniga enam kui kümme korda rohkem ning see vähendab oluliselt täiendava käsitsitöö vajadust kohalikes jaotuskeskustes.

Omniva uue logistikakeskusega on võimalik ka ise tutvuda kõikidel neil, kes osalevad 28. novembril toimuval Logistika Aastakonverentsil. Pääsme konverentsile saab kuni 22. novembrini soetada soodushinnaga SIIT.

Omniva uus logistikakeskuse kandideerib ka Aasta Logistikateo tiitlile koos Tallinki Muuga-Vuosaari uue laevaliini, Hansabi "Tark Sadam" kontseptsiooni ja Nefabi uue logistikakeskusega.

Tee ka sina oma valik ning osale tasuta pääsme loosimises Logistika Aastakonverentsile. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077