29. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AirBaltic püüab Eestist Põhjamaadesse reisijaid

AirBaltic katsub Tallinnas Põhjamaade liinidel jõudu Nordicaga.
Foto: Reuters/Scanpix
SASile ja Nordicale pakub nüüd Tallinnas otsest konkurentsi AirBaltic, mis alustas otselende Stockholmi ja Oslosse.

“Me oleme tõeliselt pühendunud edasisele kasvule, kindlustamaks oma juhtivat kohta Baltikumi peamise lennufirmana. See on osa airBalticu äriplaanist. 2019. aastaks pakume Tallinnast juba 12 otselendu suurendades veelgi oma kohalolekut Eestis ning pakkudes paremat lennuühendust Eesti reisijate jaoks,” kinnitas Läti lennufirma juht Martin Gauss.

Tallinnast Stockholmi hakkab airBaltic lendama 12 korda nädalas. Praegu kurseerib sellel liinil nii SAS kui Eesti Nordica. Samuti oktoobri lõpust lisandus sellele liinile Põhjamaade odavlennufirma Norwegian.

Oslosse hakkab AirBaltic lendama kaks korda nädalas. Ka sellel liinil konkureeritakse Norwegiani ja Nordicaga. Osloga kasvab AirBalticu Tallinna otselendude arv teistesse Euroopa pealinnadesse kaheksani.

Lennufirma laienemisega Eestisse toodi Tallinna lennujaama baseeruma veel üks täiendav lennuk.

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077