• 27.09.18, 10:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

TomTom aitab koos DKV-ga kütust säästa

Navigatsiooniseadmete tootja TomTom teatas Hannoveri tarbesõidukite messil koostöö alustamisest DKV Euro Service`ga, et pakkuda veokijuhtidele üheskoos uusi võimalusi kütuse säästmiseks.
TomTom aitab koos DKV-ga kütust säästa
  • Foto: TomTom
Tuginedes TomTomi kogemustele sõidukite kaartide, navigatsiooni, liikluse ja marsruutimise valdkonnas ning DKV kogemustele maanteel veokijuhtidele pakutavate teenustega, on loodud rakendusepõhine tootepakett DKV Eco Bundle, mis on saadaval TomTom Bridge`i seadmetel alates 2019. aastast.
Rakendused DKV Eco Driving ja DKV Refuel Planning ühendatakse rakendusega DKV Bonification. DKV Eco Driving kasutab telemaatikaandmeid, et aidata juhil kujundada säästlikum sõidustiil. DKV Refuel Plannning juhatab veokijuhi kõige lühemat ja soodsamat teed pidi soodsaimasse tanklasse.
„Olen veendunud, et see koostöö on algus sünergiate loomiseks digitaalsete lahenduste osas ning aitamaks juhil saada kasu säästlikumast sõidustiilist,“ ütleb dr Hendrik Rosenboom, ettevõtte DKV Mobility Services Business Center digitaalsete lahenduste peaametnik ja tegevdirektor.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele