Autor: Logistikauudised.ee • 29. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uber uuendas juhtide rakendust

Uberi uus juhirakendus.
Foto: Uber
Uber kujundas täielikult ümber juhtidele mõeldud mobiilirakenduse, millele alates sellest nädalast on juurdepääs ka Eesti Uberi juhtidel.

Uberi teatel sai uus rakendus loodud tuginedes ideedele ja tagasisidele, mis koguti Uberi juhtidelt üle terve maailma ning äpp käivitatakse tasapisi kõigis 65 riigis.

“Juhtide äpp asetseb juhi sõidukogemuse keskmes. Oli aeg uuenduseks, mis andis võimaluse mõelda juhtide sõidukogemusele pikemas perspektiivis ja tulevikule, mille poole oleme koos liikumas. Viies sisse muudatused oma ärimudelis, hoolitsesime selle eest, et rakenduse ümberkujundus tugineks tagasisidele, mida kuulsime juhtidelt. Meie eesmärk oli uus äpp kujunda koos juhtidega ja vastavalt nende vajadustele,” kommenteeris Alexei Stakh, Uberi üldjuht Kesk- ja Ida-Euroopa regioonis.

Rakenduse beetaversiooni paluti testida kogenud Uberi juhtidel rohkem kui 100 000 reisi vältel. Et koguda juhtidelt tagasisidet, lõi Uber ühtlasi programmi, mille raames sõitsid sõitudel kaasa ka tootearendajad ja toimusid lõunased kohtumised teiste juhtidega.

Uus sõidujuhtide äpp – peamised erisused

Ekraani üleval asetseb uus reaalajas toimiv “Kasumi Jälgija”. See annab juhile lühidalt teada, kui palju nad eelneva sõidu pealt teenisid ja aitab juhil pürgida oma seatud eesmärkide poole.

Uus olekuriba annab juhtidele reaalajas infot neid ümbritsevate turutingimuste kohta ja pakub rohkem võimalusi lähedal asuvateks sõitudeks. Kui juht nõustub pakutava sõiduga, pakub rakendus välja navigatsioonivõimaluse soovitatud piirkonda.

Teavituste osa võimaldab juhtidel lugeda sõnumeid tulevastest teenimisvõimalustest, saada tagasisidet oma klientidelt ja näha informatsiooni oma konto kohta.

“Profiil” annab juhtidele võimaluse end esitleda ja sõitjatel oma juhi kohta rohkem teada saada. Samuti aitab see leida uusi viise omavahel suhtlemiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077