20. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembris toimub esimene Logistika kogemuskonverents

Täna algas registreerimine 18. septembril toimuvale Logistika kogemuskonverentsile pealkirjaga „8 lugu elust enesest“, mis on esimene omataoline üritus logistikavaldkonnas.

„Äripäeva korraldatud konverentside tagasisidelehtedel on läbi aastate olnud üks ühine nimetaja: kõrgeima hinnangu on saanud ettekanded, kus üks või teine ettevõtja on rääkinud oma lugu, millest teistel on olnud üht-teist kasulikku või hoiatavat kõrva taha panna. Sellest tekkiski mõte panna kokku eraldi konverents, kus erinevad ettevõtjad saavad jagada oma kogemusi,“ selgitas konverentsi korraldava Äripäeva Transpordi ja Logistika teemaveebi juht Tõnu Tramm.

Kokku räägitakse Logistika kogemuskonverentsil kaheksa erinevat lugu elust enesest, kus erinevate valdkondade ettevõtjad võtavad pulkadeks lahti nende ees seisnud probleemid, lahendused ning lõpptulemused.

Ehkki esinejad on väga erinevatest valdkondadest, alates põllumajandusest kuni raudteeni välja, on nende lood kõik sellised, mis puudutavad mistahes valdkondi ja ettevõtteid.

„Logistika ja efektiivse majandamisega puutuvad kokku kõik ettevõtjad ning päris kindlasti on igaühel nendest lugudest midagi kasulikku kõrva taha panna,“ lisas Logistika kogemuskonverentsi programmijuht Roberta Lupp.  

Konverentsile registreerimine algas 20. juunil, suvekuudel kuni 31. juulini registreerijatele on osalemine oluliselt soodsam. Konverentsi programmi leiad SIIT, registreerida saab SIIN.

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077