Autor: Logistikauudised.ee • 30. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Go Bus loobub Tallinna-Tartu kaugliinist

Go Busi uued bussid.
Foto: Postimees/Scanpix
Üle Eesti tegutsev bussiettevõte Go Bus teatas Maanteeametile soovist loobuda alates 2. juulist Tallinna-Tartu bussiliini teenindamisest seoses tiheda konkurentsi ja bussivõrgu restruktureerimisega.

“Järgmisel aastal hakkab Go Bus teenindama Tartu linnaliine ning vedude maht kasvab tublisti. Juba praegu sõidame maaliine nii Tartumaal, Põlvamaal, Lääne-Virumaal, Saaremaal kui ka Järvamaal. Seetõttu otsustasime panustada edaspidi Tartu piirkonna liiniveosse tugevamal ja professionaalsemal moel just kohalikul tasandil,” ütles Go Busi juhatuse esimees Andrei Mändla.

“Tallinna-Tartu liinil on Elroni ja Lux Expressi näol kaks tugevat tegijat olemas ning sõitjatel tihedad võimalused kahe linna vahel reisida. Rongireisijate arv on Tallinna-Tartu vahel kogu aeg kasvanud ning kuigi inimesed leidsid Go Busi helesinised bussid kenasti üles, kasutavad nad meelsasti ka muid kiireid liikumisviise, mistõttu otsustasime liini sulgeda,” lisas Mändla.

Go Bus esitas Maanteeametile taotluse lõpetada reisid pärast 1. juuli viimaseid õhtuseid sõite. Kõik reisijad, kel on piletid kauemaks ette ostetud, saavad piletiraha tagasi, kui annavad endast märku Go Busi infotelefonile 12012. Tallinna-Tartu liini uued ja mugavad bussid suunab Go Bus teistele Eesti kaugliinidele.

“Tallinna-Tartu liin on kogu Go Busi tegevusest vaid väike osa ning igapäevaselt liini teenindanud kuus bussi hakkavad sõitma muid Eesti marsruute ning tellimusvedusid,” lausus Mändla. “Samuti pakume liinil sõitnud juhtidele tööd mujal kontsernis kas teistel liinidel või juhuvedudel.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077