Autor: Heija-Liis Ristikivi • 1. november 2017

Logistika Aastakonverentsil juba üle 90 osaleja

Autor: Meeli Küttim
19. Logistika Aastakonverentsile on registreerunud juba üle 90 huvilise.

Tänavusel Logistika Aastakonverentsil on tähelepanu suunatud kaubale – täpsemalt selle pakendamisele ja teekonnale tarbijani. See on logistikamaastiku iga-aastane tippsündmus, mis toimub juba 19. korda.

Registreeru konverentsile SIIN. Eripakkumine vaid täna!

Teeme ülevaate muutustest kauba transportimisel ning räägime e-kaubanduse tagastuslogistika korraldusest ja klientide ootustest kauba kättesaamisel. Räägime pakendamise ja kinnitamise ohtudest ning vastutusest kauba transportimisel. Kuuleme näidet sellest, kuidas pakendab oma toodangut tootmisettevõte ja mida vedaja temalt ootab. Saame teada, mida ootab kolmas osapool – kauba vastuvõtja. Toimub arutlusring ideaalse ja säästliku pakendamise teemal.

Registreerunud o juba üle 90 huvilise. Nende nimekirja saad lugeda SIIN.

Aasta Logistikategu 2017 - vaata kandidaate ja vali lemmik SIIN!

Konverentsil tunnustatakse parimaid logistikasaavutusi Eestis ning kuulutatakse juba 16. aastat järjest välja Aasta Logistikategu.

Päeva modereerivad:, lennundus-, sadama- ning pangandusvaldkonna juhtimiskogemustega konsultant, Belgia aukonsul ja muusik;, Äripäeva peatoimetaja;, ProLogi juhatuse esimees, logistikaekspert ja õppejõud.

Erik Sakkov

Meelis Mandel

Tõnis Hintsov

Korraldaja Äripäeva teemaveeb Logistikauudised.ee koostöös ELEA ja ProLogiga. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077