Autor: Logistikauudised.ee • 1. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL Express kuulutati paremuselt kaheksandaks tööandjaks maailmas

Logistika- ja kullerveoettevõte DHL Express tunnistati Great Place to Work® ja FORTUNE uuringus paremuselt kaheksandaks tööandjaks kogu maailmas.

Parimad 25 töökohta maailmas on eeskujuks, kuidas tööandjad investeerivad oma töötajatesse, loovad motiveerivat ja kaasavat organisatsioonikultuuri ja pakuvad talentidele atraktiivseid arenguvõimalusi.

“Olla tunnustatud kui üks maailma parimaid töökohti on DHL Expressis kõigile suureks uhkuseallikaks. See on suur tunnustus meie pühendumusele luua parimaid töötingimusi maailma pühendunumatele töötajatele, et arendada ja jõudsalt edendada maailma rahvusvahelisimat ettevõtet,” ütles DHL Expressi peadirektor Ken Allen pressiteates.

“Parim Paik Töötamiseks on üks karmimaid akrediteerimisorganeid ja järjestus seal põhineb ka tuhandete töötajate seas läbi viidud anonüümsel uuringul. Nii et me oleme iseäranis liigutatud nähes, et meie investeeringud oma inimestesse ja kõrgetasemelised personalijuhtimise programmid on viinud meid sellise kõrge aumärgini.”

25 parima töökoha hulka arvamine tõi DHLi puhul välja kolm märkimisväärset tugevust:

1)      Erapooletus – tunnustada ametikõrgendusega neid, kes seda kõige enam väärivad.

2)      Osalus – inimeste kaasamine juhtkonna otsuste tegemisse, mis mõjutab töökohti või töötingimusi

3)      Informatsioon – inimeste kursis hoidmine tähtsate teemade ja muutustega.

DHL Expressis toimib ka auhindu võitnud töötajate pühendumise programm – Certified International Specialist (CIS) –mis võimaldab töötajaid võimustuda läbi teadmiste ja arendamise. Praeguseks on selles programmis osalenud üle 100 000 töötaja ja DHL Expressi juhtkond panustab regulaarselt oma aega, et isiklikult selle programmi õppesessioone kõigil tasemetel üle maailma läbi viia.

“DHL Express annab üleilmselt tööd üle 90 000 rahvusvahelisele spetsialistile rohkem kui 220 riigis. Meie personalijuhtimise talitus mängib sestap kriitilist rolli võidule orienteeritud organisatsioonikultuuri edendamisel ja kindlustamisel, et kogu globaalne võrgustik töötaks kui üks tervik,” ütles Regine Buettner, DHL Expressi globaalse ja Euroopa personalivaldkonna asepresident.

“Tänu innovatiivsetele tegevustele personalijuhtimise vallas, nagu näiteks Tunnustamise Nädalad, mil meie juhtkond demonstreerib oma tänulikkust töötajate raske töö osas, meie sisseelamisprogramm, kus tervitame ja aitame sisse elada äsja meie tööle asunutel, aasta töötaja valimine, millest võtab osa ka meie globaalne juhtkond, oleme olnud võimelised järjepidevalt hoidma oma globaalset meeskonda pühendununa ja motiveerituna. Olla edetabelis 8 parima töökoha seas on fantastiline tunnustus, mis muundub heaks teenusekvaliteediks meie klientidele. “  

“Ettevõtted, mis kuuluvad käesoleva aasta parimate tööandjate edetabelisse on parimatest parimad.Nad töötavad, et maksimeerida kõikide potentsiaali viisil, mis on parim ärile, parim inimestele ja parim maailmale,” ütles Great Place to Work peadirektor Michael Bush.

Maailma parima töökoha uuringus osales üle 10 miljoni töötaja 6600st ettevõttest üle maailma. Edetabelis mõõdeti töötajate vaatenurki juhtimise, organisatsiooni kultuuri ja usalduse osas. Tutvu uuringutulemustega siin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077