29. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line vallutab Läänemerd

Katamaraan Viking FSTR.
Autor: Heija-Liis Ristikivi
Viking Line on suviste väljumiste arvu suurendades jõudsalt Tallinn-Helsingi liinil kasvanud.

Võrreldes varasema aastaga kasvas Viking Line’i poolt veetud reisijate hulk juunis ligi kolmandiku ehk 30 protsenti. Tõusnud on Soome turistide reisimine Tallinna ja Helsingi vahel nii autoga kui autota, samuti kruiisireisijate hulk.

Viking Line reageeris kasvanud nõudlusele väljumiste arvu suurendamisega. Populaarsel Tallinn-Helsingi liinil on suurendatud väljumiste hulka ning neid toimub suveperioodil 12 tükki päevas. Lisaks Viking XPRSile teevad suvel lisaväljumisi Tallinnasse ka M/S Mariella ja M/S Gabriella ning katamaraan Viking FSTR. 

Katamaraani liinile tulek on kogunud reisijate hulgas palju populaarsust. Nimelt on võimalust vähem kui 2 tunniga Tallinna ja Helsingi vahet sõita kasutanud juba rohkem kui 150 000 reisijat.

Lisaks pakub Viking Line suveperioodil sarnaselt Tallinkile oma reisijatele võimalust veeta öö oma laeva pardal, et hommikul väljapuhanuna sihtkohta avastama minna.

Laevafirma hinnangul aitab väljumiste lisamine pakkuda reisijatele paindlikkust ning võimaldab neil reisida täpselt ajagraafikusse sobival hetkel. „Antud liin on kõige populaarsem just suveperioodil ning seetõttu on meil hea meel, et saame tarbijate vajadusi lisaväljumiste näol rahuldada,“ ütles Viking Line’i logistikajuht Jaakko Ahti.

Autor: Äripaev

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077