Autor: Mait Kraun • 26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bunker Partner teenis korraliku kasumi

Laeva punkerdamine.
Autor: Harro Puusild
Mereteenuseid pakkuv Bunker Partner kasvatas müügitulu üle kahe korra ning teenis ka korraliku kasumi.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et merelaevade punkerdamisega tegeleva Bunker Partner OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal 143 protsenti, 15,85 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 77 938 euro võrra, 307 801 euroni.

Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 2 inimest, võrreldes eelneva aastaga suurenes see näitaja ühe võrra. Käive töötaja kohta kasvas 21 protsenti, 7,93 miljoni euroni. Keskmine brutotasu oli 1075 eurot kuus.

„2017. aastal planeeritakse laiendada oma tegevust. Põhieesmärkideks on teenindustaseme jätkuv parandamine ja positsiooni tugevdamine rahvusvahelisel turul, mis aitab vähendada tegevuskulusid ja muuta äritegevus kasumlikumaks,“ kirjutab ettevõte tegevusaruandes. 

Ettevõtte omanikud on Anton Voronkov ja Ilja Krivoshein. Kummagi osalus on 50 protsenti. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077