Autor: Logistikauudised.ee • 30. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD Eesti sai uue tegevjuhi

DPD Eesti tegevjuhiks sai Rainer Rohtla.
Foto: Andras Kralla
Alates 1. oktoobrist on DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla, kes on ettevõttes töötanud alates 2008. aastast nii arendusjuhi kui operatsioonide juhina.

Alates käesoleva aasta jaanuarist kuulub Rohtla Baltikumi juhtkonda. 

Rainer Rohtla sõnul on tal hea meel üle võtta tugev ettevõte. „Kinnitan, et DPD jätkab väärtusliku tööandjana. Panustame igapäevaselt, et pakkuda klientidele parimat Eesti-sisest ja rahvusvahelist kullerteenust. Kui rääkida uutest ärisuundadest, siis DPD avab veel sel aastal oma Baltikumi Pickup võrgustikus 45 pakiautomaati," ütles Rohtla ettevõtte teates. 

"Samuti soovin veel käesoleval aastal liita Eesti Pickup võrgustiku üle-Euroopalisse Pickup võrgustikku, et siinsetele e-kauplejatele avaneks täiesti uus perspektiiv kaupade müügiks kogu Euroopas," lisas ta. 

Oluliseks arengusuunaks peab ta ka suuremahuliste kaupade transporti, pidades eelkõige silmas aluseid ja osa- ning täiskoormaid. 

Senise DPD Eesti juhatuse esimehe Tarmo Taela volitused lõpevad 30. septembril. „DPD-sse panustatud aastad on olnud väga huvitavad ja väljakutsete rohked. Siinjuures soovin kogu südamest tänada suurepäraseid inimesi, kellega koos seda on tehtud, sh nii kliente, kolleege kui partnereid. Tänan kõiki DPD Eesti arengusse panustamast," ütles Taela ja lisas, et jaanuarit alustab ta juba uute väljakutsetega.

DPD Eesti AS-il täitub sel sügisel Eesti turul 20 tegutsemisaastat. Ettevõtte äärisuunaks on transporditeenuse pakkumine, mis hõlmab erakliendi- ja ärisektorit ning kus käsitletakse saadetisi väikepakkidest kuni täiskoormateni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077