• 02.09.16, 09:56
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Sulev Loo lahkub Eesti Raudteest?

Äripäevale teadaolevalt on eelmise aasta suvel Eesti Raudtee juhiks valitud Sulev Loo rääkinud ametist lahkumisest, samas ametlikku lahkumisavaldust pole ta ettevõtte nõukogule esitanud.
Eesti Raudtee juht Sulev Loo.
  • Eesti Raudtee juht Sulev Loo. Foto: Erik Prozes
Mitme allika kinnitusel on nad kuulnud Loo Eesti Raudteest lahkumise plaanist. Loo ise märkis aga napilt, et ta ei kommenteeri kuulujutte ega ole ettevõtte nõukogule lahkumisavaldust esitanud.
„Ma ei väida, et selliseid lahkumise mõtteid poleks tal peast läbi käinud ja et poleks olnud mingeid ebamääraseid jutte sel teemal. Ma ei väida ka, et oleks lahkumiseks mingi kindel plaan, et kohe täna-homme ja valmis. Sellist juttu pole kindlasti olnud,“ kommenteeris teemat hiljuti Eesti Raudtee nõukogu esimehe kohalt lahkunud Raivo Vare.
Loe pikemalt Äripäevast
 
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele