• 15.06.16, 17:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallinna–Helsingi tunnel sai ELilt toetust

Tallinna ja Helsingi vahelise tunneli projekt sai rahalist tuge Euroopa Liidult.
Koht Viimsi ja Muuga vahel, kuhu planeeritakse Helsingi-Tallinna vahelise tunneli väljumist.
  • Koht Viimsi ja Muuga vahel, kuhu planeeritakse Helsingi-Tallinna vahelise tunneli väljumist. Foto: Eiko Kink
Kaks Tallinna ja Helsingi vahelist liiklust parandavat projekti on saanud Euroopa Liidult kokku 3,1 miljonit eurot toetust, kirjutab Helsingin Sanomat. Asja kiirustab tagant 2025. aastal valmiv Rail Baltica liin Tallinnast Varssavisse.
Üks projekt puudutab sujuvamat liikumist Tallinna ja Helsingi sadamatest ja lennujaamadest teedevõrku, teine aga Tallinna ja Helgisingi vahelise tunneli uuringuid.
FinEst Linki projektiga tahavad osalised uurida linnadevahelise raudteetunneli tehnilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid külgi. Peale selle uuritakse raudteetunneli ehitamise turvalisust, keskkonnamõju ja muid tehnilisi tingimusi. Ühtlasi võrreldakse tunneli pakutavat ühendust teiste ühendusvõimalustega.
Uuringud tuleb valmis saada 2017. aasta oktoobriks.
Autor: Äripaev

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele