Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lahkus transpordituru võtmeisik

Priit Põldar
Foto: Veiko Tõkman
Pärast neli aastat kestnud haigust suri eelmisel nädalal Kühne+Nageli kauaaegne juht Priit Põldar.

Priit Põldar lahkus meie hulgast raske haiguse tagajärjel 3. juunil. Kuni eelmise aastani oli ta ligi kümme aastat ametis maailma ühe suurima logistikakontserni Kühne+Nagel Eesti ettevõtte juhina. Ta juhtis Kühne+Nageli Tallinna harukontorit alates selle avamisest 2006. aastal. Enne seda oli ta seotud ettevõttega E.M. Trans.

Priit Põldari ärasaatmine toimub teisipäeval 14.06.2016 kell 12:00 Tallinna Jaani kirikus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077