• 19.01.16, 11:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Sõida virtuaalselt mööda jääteed Hiiumaale

Tavapäraselt pöörame tähelepanu maismaateede olukorrale, siis tänavuse talve puhul on põhjust rääkida ka teedest mere peal, mis tagavad püsiühenused mandri ka saarte vahel.
Jäätee mandri ja Hiiumaa vahel.
  • Jäätee mandri ja Hiiumaa vahel. Foto: Foto: Eestisaared.ee
Ehitusuudised.ee kirjutab, et  BBC uudiskünnise ületas Euroopa pikim 25 kilomeetrine jäätee mandri ja Hiiumaa vahel.
Jäätee Rohuküla ja Heltermaa vahel avati 7. jaanuaril.
Jääle lubatakse sõidukeid, mille mass ei ületa 2,5 tonni. Trass on 25 kilomeetrit pikk ja tähistatud kadakatega. Maanteeamet palub enne jääle sõitmist kindlasti tutvuda kaldalolevate infotahvlitega ja rangelt kinni pidada jääteel kehtivatest reeglitest. Trass on avatud ainult valgel ajal.
Autosid lastakse jääteele sõitma iga 2 minuti tagant. Kui tavapäraselt kehtib maanteedel maksimaalse kiiruse piirang, siis jääteedel kehtib minimaalne kiirusepiirang 70 km/h. Samuti ei tohi jääteel peatuda. Aeglasem liikumine võib tekitada jää pinnale pigem kahju.
Läbi Euroopa pikim jäätee virtuaalselt Ehitusuudiste leheküljel.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele