7. detsember 2015
Ainult tellijatele

STATISTIKA: maanteetranspordi müük suurima löögi all

Transpordiettevõtete müük oli tänavu III kvartalis languses. Suurima löögi said maanteetranspordifirmad.

Transpordiettevõtete veoteenuste müügitulu oli III kvartalis eelmisest aastast 9,4% väiksem küündides 496,66 miljoni euroni. Enim langes aastaga maanteetranspordi veoteenuste tulu, mis oli aastaga vähenenud 16,6% (kokku III kvartalis 294,64 miljonit eurot). Seejuures vähenesid üsna võrdselt laekumised nii rahvusvaheliste vedude eest (-21,5%) kui ka Eesti siseste vedude eest (-23,5%).  Suurema kukkumise tegi seejuures läbi reisijateveost saadavad tulud (-32,8%) ja just Eesti sisestel vedudel saadud tulud (-44,2%). Samas moodustavad reisijateveo tulud maanteevedudes alla kümnendiku. Lõviosa müügist toimub kaubavedudes, kus müük vähenes 15%. Vähenemine oli nii rahvusvahelistes vedudes (-25%) kui ka Eesti sisestes vedudes (-19,1%). Ainsana on maanteevedudes kasvulainel endiselt pakivedajad, sest pakivedudega seotud müügitulu tõusis 38,4%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077