Autor: Tanel Raig • 14. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ ja KühneNagel sõlmisid koostöölepingu

Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ) ja Kühne + Nagel AS allkirjastasid koostöölepingu, mille eesmärk on arendada  ühiseid huve, töötada välja uudseid innovaatilisi lahendusi ning edendada koostööd ülikoolide ja ettevõtete vahel.

Lepingu allkirjastasid Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varrak ning Kühne + Nagel AS juhatuse liikmed Mart Ambur ja Anti Anton.

“Globaalne ettevõte Kühne + Nagel AS on TTÜ-le oluline koostööpartner just oma logistika ja IT teadmiste ning kogemuste tõttu. Näen, et koostöös on meil võimalus arendada uusi lahendusi nii ettevõtlussektorile kui ka ülikoolile. Loodetavasti viib meie koostööleping laialdasema koostööni selle suurettevõttega,” lausus ülikooli prorektor Tea Varrak.

“Koostööleping Kühne + Nageli ja TTÜ vahel on esimene samm pikaajaliseks koostööks tehnoloogia ja logistika vallas. Mõnevõrra ülepingutatult öeldakse, et viimane tõsiselt võetav innovatsioon logistikas toimus 20. sajandi teisel poolel, kui võeti kasutusele standardsed konteinerid. Üha enam vajame kõrgelt kvalifitseeritud tööjõudu ja eksperte ning loodetavasti on antud leping samm selle saavutamiseks. Seetõttu usun, et meie koostöö saab olema tulemuslik,” ütles Kühne + Nagel ASi juhatuse liige Mart Ambur.

2012. aastal võttis Kühne + Nagel vastu strateegilise otsuse investeerida Tallinnasse rajatavasse IT keskusesse, et tagada ettevõttele tulevikus vajalik infotehnoloogiline võimekus. Tänaseks annab Tallinna IT keskus tööd rohkem kui 250-le kvalifitseeritud IT eksperdile, kellest suur osa on kaasatud uute lahenduste arendusse ning ülejäänud personal aitab tagada ettevõtte 24/7 rakenduste toe globaalselt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077