Autor: Tanel Raig • 6. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikafirmad selgitavad parima jalgpallis

Septembris toimub neljas logistikafirmade jalgpalliturniir.

19. septembril selgitatakse neljandat aastat logistikafirmade meister jalgpallis. Praegu on valitsev meister HAVI Logistics. Tänavusele võistlusele on lisaks neile juba registreerunud Ferroline Grupp, Elron, ja Schenker. Võistluste korraldaja Kristjan Jäätsi kinnitusel on peatselt liitumas ka CF & S. Kokku oodatakse võistlema 8-12 võistkonda. Turniiri korraldaja on Spordipilet.ee.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077