• 16.03.15, 11:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tehnikaülikoolis on avatud uste päev

17. märtsil kell 11.30-16.00 on TTÜs avatud uste päev. Näha saab tudengite leiutisi ja tutvuda teaduskondade ruumide ja laboritega. Toimub erinevaid töötubasid. Külastada saab TTÜ Mektory maja, raamatukogu ja Mereakadeemiat.
Ehitusteaduskonnas on logistika, ventilatsiooni, arhitektuuri, ehitusmaterjalide töötoad.
Mehaanika erialasid teevad tuttavaks tööstus- ja kodurobotid, droonid ja tudengivormel, kätt saab proovida CADiga disainides.
Energeetikas saab näha tööstusroboteid, kõrgepingelaborit ning teha ise väikeseid mootoreid.
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonnas saab tutvuda elektroketrusega. Katsetatakse reovee puhastamist ning näha saab toiduainete instituudi tegemisi.
Ettevõtluse töötoas tutvustab majandusteaduskonna endine üliõpilane Madis Pajo oma ettevõtjakogemust ja räägib investeerimisest firma Pajo Investments OÜ näitel. Oma üliõpilaselust räägivad tänased tudengid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele