• 28.11.14, 17:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Olukord Leedu-Vene piiril endine

Kõrgentatud kontroll Leedu numbrimärkidega veoautodele Venemaale sissesõiduks jätkub. Leedu ei ole saanud ühtegi ametlikku selgitust, kirjutab Batlic-Course.
Leedu riikliku maanteevedajate assotsiatsiooni Linava asepresidendi Julius Misiunase arvates on Venemaa Leedu veokitele rangema kontrolli teostamise põhjuseks Venepoolne TIR süsteemi puudumine. Venemaa keeldus rohkem kui aasta tagasi TIR süsteemi kasutamisest, mistõttu puudub võimalus kaupade sujuvaks liikumiseks piiril.
Venemaa förderaaltolliteenistuse juhi Andrei Beljaninovi sõnul peab Leedust tulevat kaupa kontrollima rangemalt seetõttu, et hoida ära embargo nimekirjas olevate toodete sissevedu riiki.
Misiunase väitel ei ole Linava saanud ühtegi ametlikku dokumenti vastavasisulise avaldusega.

Seotud lood

Uudised
  • 25.11.14, 17:56
Leedu sõidukid ei pääse üle piiri Venemaale
Venemaa piiriteenistus tõkestas eile Leedu numbrimärkidega autode sissesõidu riiki.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele