Autor: Tanel Raig • 17. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MKM saab uue kantsleri

14. juulist asub majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) kantsleri ametikohale Merike Saks.

Valitsus kinnitas Merike Saksa ministeeriumi uueks kantsleriks oma eelmise nädala istungil. Saks töötab praegu ministeeriumis siseturu asekantsleri ametikohal. Ministeeriumi avalike suhete osakonnast kinnitati, et uut asekantslerit veel valitud ei ole ja pole ka veel otsustatud, millal selle koha täitmisega hakatakse tegelema.

MKMi senine kantsler Marika Priske nimetati 14. juulist sotsiaalministeeriumi kantsleriks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077