• 14.05.14, 23:53
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Ossinovski: Väga kehvasti läheb vaid raudteel

Spacecomi juhatuse esimees ütles Eesti transiidi kriisikoosolekuks nimetatud konverentsil Transestonia, et väga halvasti läheb transiidisektoris vaid raudteel.
Ossinovski sõnul ei saa üldistada, et kriis on kõigil. Väga halvasti minevat vaid raudteel. Tema ütlusel on siin ka objektiivsed asjaolud ja 2007. aasta mahud ei tule enam tagasi. „Tuleks teha tööd, nagu teeb Tiit Vähi,“ tõi ta näiteks Sillamäe Sadama head tulemused, kuigi Muuga sadamas on langus.
Ossinovski märkis, et ka tema ettevõttel on mõnedes riikides läinud kehvasti, kuid teistes riikides jällegi hästi. Aserbaidžaani ja Gruusia vaheline transiit kasvab tema sõnul pidevalt. "Turud käituvad väga erinevalt," toonitas ta. Samuti ei ole tema kinnitusel mingit kriisi transiidisektoris, lihtsalt mõnel läheb paremini, teisel halvemini ja kolmandal päris halvasti.

Seotud lood

Uudised
  • 09.06.14, 14:16
Raudtee jääb kaubavedudest tühjaks
Maikuu veomaht Eesti Raudtee taristul oli 1,28 miljonit tonni, kahanedes võrreldes eelmise aastaga ligi 38%.
Uudised
  • 16.05.14, 17:09
Raudtee kaubavedu nelja kuuga -18%
Kaubaveomaht Eesti Raudtee taristul on tänavu nelja kuuga aasta varasemaga võrreldes vähenenud 17,8%.
Uudised
  • 14.05.14, 15:35
Ekspedeerijad: kaubamahud kasvasid
Eesti suurimate ekspedeerimisfirmade DSV Transport ja Schenker juhid kinnitavad, et nende kaubamahud on I kvartalis kasvanud, vaatamata Statistikaameti väitele, et transpordisektor on Eesti SKP üks suurimaid pidureid.
Uudised
  • 14.05.14, 16:47
Asmann: Mahtude langus külmutab investeeringud
Eesti Raudtee juht Ahti Asmann tõdes tänasel Transestonia transiidi kriisikoosolekul, et viimaste kuude kaubamahtude langus sunnib kaaluma raudtee investeeringute külmutamist.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele