• 15.04.14, 17:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Itella Logistics sai uue juhi

Itella Logisticsi juhiks Skandinaavias ja Baltimaades saab järgmisest nädalast Tomas Olsson.
"Itellal on aastakümnete pikkune kogemus klientide teenindamisel Skandinaavia ja Balti turgudel. Minu prioriteediks on keskendada kõik meie jõupingutused meie turupositsiooni tugevdamisele ning selle kaudu müügikäibe ja kasumlikkuse parandamisele," ütles Olsson pressiteates.
Itella Logisticsi Põhjamaade presidendi Jani Jolkkoneni sõnul on Olsson tiimile äärmiselt väärtuslik. "Tomas on kogenud tegevjuht ja muutuste juht, kel on tugevad kogemused meie tegevusalal," selgitas ta.
Varem töötas ta 15 aastat mitmesugustel ametikohtadel DHLis, on muuhulgas olnud DHLi Rootsi president ning ettevõtte muutuste juhtimise direktor. Olsson on töötanud ka Green Cargos ja tegutsenud logistikavaldkonnas konsultandina.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele