• 22.01.14, 13:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Lennuamet sai uue peadirektori

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts nimetas 20. jaanuaril ametisse lennuameti peadirektori Kristjan Telve.
Telve on olnud lennuliiklusteeninduse ja lennuväljade osakonna juhataja ja täitnud peadirektori ülesandeid alates eelmise aasta 4. aprillist, kui ametist lahkus eelmine peadirektor Koit Kaskel.
Telve on lõpetanud Tartu Lennukolledži kahel korral - 1999 lennuliikluse juhtimise ja 2007 lennutegevuse korralduse eriala. Lisaks täiendab ta ennast TTÜ magistriõppes.
Telvel on eelnev töökogemus erasektoris lennundusvaldkonnas ja ka avaliku teenistujana lennuametis, kus ta oli alguses inspektor ning viimased 6,5 aastat osakonnajuht.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele