• 17.01.14, 12:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Viking Line loob Eestis 200 töökohta

Suure reisilaeva Viking XPRS Rootsi lipu alt Eesti lipu alla toomisega loob Viking Line Eestis ligi kakssada töökohta.
Lipuvahetusega loob Viking Line Eestis ligi 200 uut töökohta laevanduse, toitlustuse ja klienditeeninduse spetsialistidele, teatas ettevõte.
Järgmisel reedel saabub Viking XPRS esimest korda Eesti lipu all Tallinna sadamasse.
Sügisel teatas laevafirma, et Viking XPRSi senisele meeskonnale pakuti tööd Rootsi lipu all sõitval Cinderellal, samuti teistel Soome lipu all liikuvatel laevadel. Osa soomlastest personalist jäi aga ametisse. Lisaks hakkas Viking Line siis ka eestlasi tööle palkama.
Viking Line tähistab tänavu Eestis 20. tegevusaastat.

Seotud lood

Uudised
  • 13.02.14, 12:22
Viking Line ootab kasumi kasvu, taastab dividendimakse
Täna mulluse aastaaruandega välja tulnud Viking Line soovib tänavu oma tegevuskasumit kasvatada ning teeb aktsionäridele ettepaneku maksta 5,4 miljonit eurot dividende (0,50 eurot aktsia kohta).
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele