Autor: Alyona Stadnik • 4. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oleg Ossinovski: mullu oli buum

Eesti ettevõtete TOP 100 võitnud ASi Skinest Rail omanik Oleg Ossinovski ütles möödunud aastat meenutades, et raudteesektoris oli buum.

"Meie ettevõttele oli eelmine aasta väga edukas. Edu võti on äärmiselt lihtne: hea meeskond, otsustavus, investeeringud, turu kasv, õnn ja muud väheolulised asjaolud. Sel aastal tuleb käive väiksem, kuid püüame kasumit hoida," rääkis Ossinovski eelmise aasta edu põhjustest.

Raudteesektoris oli mullu tunne nagu 2007. aastal – buum enne langust. Selle aasta alguses hakkaski sektor kokku tõmbuma.

Raudteevedudega tegelev Oleg Ossinovski võib eelmise aastaga igati rahul olla - temaga seotud ettevõtted Skinest Rail ja Spacecom hõivasid TOP 100 kaks kõrgeimat kohta, mees ise tõusis aga Äripäeva Rikaste TOPis esimeseks.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077